Ezpeleta — чадъри за дъжд

Фабриката за чадъри EZPELETA е основана още в далечната 1935-та година в Испания. Започва като малко семейно предприятие, което с течение на времето процъфтява и през 1988 успява да изгради нова, още по-голяма и модерна фабрика за чадъри във Vila Nova de Cerveira (Португалия). Този подем продължава и през последните няколко десетилетия, като в днешно време Ezpeleta притежава 2 фабрики в Испания, 2 в Португалия, както и множество стратегически партньорства в Европа и Азия.

 

Към днешна дата Ezpeleta е един от най-престижните производители на висококачествени чадъри, като същевременно успява да запази своите традиции и до ден днешен компанията продължава да е 100% собственост на фамилията, която я е основала.

 

Ezpeleta е символ на безкомпромисно качество, функционален дизайн и модерни технологии, в комбинация с 83 годишна история и непоклатими семейни традиции.

 

Ако за вас е важно вещите, които притежавате да имат история, класа, стил и отлична функционалност, то нашите компактни чадъри за дъжд от серията Ezpeleta Art Deco са точно за вас! Те са компактни, олекотени и супер удобни за носене в чанта. Имат елегантен дизайн с класически Арт Деко мотиви и интересни цветови комбинации. Вижте повече подробности за тях като кликнете тук.

 

 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Супер компактен и миниатюрен чадър на луксозната испанска марка Ezpeleta. Класически дизайн с Art De..
65.80лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

от 24 до 72 часа

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

×

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

0884 58 68 50

РАБОТНО ВРЕМЕ:

×

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник-Петък /09:00-17:00/

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

0 лв за цялата страна

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

×

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

ПОДБРАНИ С ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×