Правила за участие в томболата "8-ми Март"

Правила за участие в томболата "8-ми Март"

Официални правила за участие в томболата "8-ми Март" на Vanilla.bg:


РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

1. Организатор на играта е "Сиена Трейд“ ЕООД с ЕИК 204809542 и търговски адрес: 9700 Шумен, ул. Христо Ботев № 15.
Официалните правила на томболата ще бъдат достъпни за целия период на продължителността й на https://vanilla.bg/ . Организаторът на промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на интернет адрес: https://vanilla.bg/.

2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Томболата по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

3. Промоцията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 16 години, с изключение на служителите на „Сиена Трейд“ ЕООД, както и членове на техните семейства.

 

РАЗДЕЛ 2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

1. Томболата се организира и провежда в периода между 26.02.2019 г. – 06.03.2019 г. само на територията на Република България. "Сиена Трейд“ ЕООД си запазва правото да промени датата на старта или края на томболата, в случай на непредвидени обстоятелства.

 

РАЗДЕЛ 3. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И НАГРАДИ

1. Намерете публикацията във фейсбук страницата на Vanilla.bg , в която е обявена томболата с награди.

2. Споделете в коментар под нея кой е любимият ви продукт от уебсайта на Vanilla.bg.

3. Всеки участник има право само на един коментар. Публикуването на повече от един коментар няма да увеличи шансовете ви за спечелване на наградата.

4. За периода на играта Организаторът ще раздаде една награда:
- Комплект обеци и колие "Косара" (код 5842) – 1 бр.

 

РАЗДЕЛ 4: ТЕГЛЕНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

1. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички участници, които отговарят на описаните по-горе изисквания за участие в томболата.

2. Печелившият участник ще бъде изтеглен на 06.02.2019. и името му ще бъде оповестено на фейсбук страницата на Vanilla.bg.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят коментари "автоматично" вместо Участниците и/или други подобни злоупотреби.

Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора.

Нарушение изрично включва действия за:
    а) публикуване на повече от един коментар от едно и също лице;
    б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;
    в) създаване на фалшиви фейсбук профили с цел осигуряване на повече шансове в томболата.
    г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или нарушение на правилата на активността.

4. Печелившият участник ще бъде известен чрез лично съобщение във фейсбук, а името им ще бъде оповестено на фейсбук страницата на Vanilla.bg, както и на https://vanilla.bg/.

5. За да получи наградата си печелившият участник трябва в срок от 24 часа след известяването му да предостави име, телефонен номер и адрес за доставка. Ако печелившият не потвърди данните си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, той губи правото си да получи наградата. На негово място ще бъде изтеглен нов печеливш, отново на случаен принцип.

6. Наградата ще бъде доставена до печелившият участник на посочен от него адрес чрез куриер до 20 работни дни от получаването на потвърждението, че е спечелил и предоставяне на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилият. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившият участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 20 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

7. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

8. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда!

9. Сиена Трейд ЕООД не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или непълен или неточен адрес за доставка на награди.

 

РАЗДЕЛ 5. ЛИЧНИ ДАННИ
1. Включвайки се в настоящата игра, участниците предоставят доброволно личните си данни (имена, адрес, телефон, e-mail или други) и дават съгласието си тези данни да бъдат използвани (събирани и администрирани) от „Сиена Трейд“ ЕООД за цели свързани с томболата, информиране на участниците за бъдещи активности и игри, организирани от Сиена Трейд ЕООД, и/или разпространението на наградите.

2. Всички лични данни ще бъдат третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защита на личните данни.

 

РАЗДЕЛ 6. ДРУГИ

1. Организаторът на томболата не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на промоцията или по други подобни поводи.

2. Евентуално възникнали спорове между Организатора на промоцията и участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.

3. Организаторът не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват реализацията на томболата и/или доставката на наградата.

 

РАЗДЕЛ 7. FACEBOOK  

1. Томболата се организира от „Сиена Трейд“ ЕООД и Facebook няма отношение или отговорности към нея. Промоцията по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена или администрирана от Facebook.

2. Участниците в томболата не са задължени да натиснат бутона „Харесвам“, за да се абонират за страницата на Vanilla.bg, но могат да направят това по собствено желание.

3. Участниците в томболата по никакъв начин не са задължени да споделят на собствената си стена публикации от страницата на Vanilla.bg, но могат да направят това по собствено желание.

4. Участниците в томболата по никакъв начин не са задължени да тагват свои приятели на публикации от страницата на Vanilla.bg, но могат да направят това по собствено желание.

 

Vanilla.bg Публикувано от Vanilla.bg

Свързани статии

Правила за участие в Коледната томбола на Vanilla.bg
Официални правила за участие в Коледната томбола на Vanilla.bg РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 1. Организатор на играта е "Сиена Трейд“ ЕООД с ЕИК 204809542 и търговски адрес: 9700 Шумен, ул. Христо Ботев № 15. Официалните правила на томболата ще бъдат достъпни за целия период на продължителността й на https://vanilla.bg/ . Организаторът на промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на интернет адрес: https://vanilla.bg/. 2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Томболата по вс..
Скъпи приятели, 8-ми март наближава. Избрахте ли вече подарък за вашата майка или половинка? Vanilla.bg идва на помощ със специално подбрана селекция от подходящи подаръци на промоционални цени. При нас можете да намерите перфектния подарък - ефектно бижу с австрийски кристали, луксозни тефтери, оригинални чадъри, аксесоари и поставки за бижута. Всички продукти пристигат при вас грижливо и стилно опаковани в удобна картонена кутия. Безплатна доставка при поръчки над 100 лв!      ..
Официални правила за участие в Пролетната томбола на Vanilla.bg: РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 1. Организатор на играта е "Сиена Трейд“ ЕООД с ЕИК 204809542 и търговски адрес: 9700 Шумен, ул. Христо Ботев № 15. Официалните правила на томболата ще бъдат достъпни за целия период на продължителността й на https://vanilla.bg/ . Организаторът на промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на интернет адрес: https://vanilla.bg/. 2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Томболата..
0 коментари по тази статия - Виж коментарите
Най-лесният метод за почистване на сребро

Бижутерските магазини разполагат със специални препарати за почистване на сребро, полиращи кърпички, пасти и най-различни професионални инструменти, за да накарат сребърните бижута да изглеждат лъскави, полирани и блестящи. Но ако искате да разберете как се почиства сребро бързо и лесно с подръчни материали - вижте нашата статия.

0 коментари по тази статия - Виж коментарите

0 Коментари към "Правила за участие в томболата "8-ми Март""

Напиши коментар

Име:


Въведете кода в полето по-долу:

Коментар:
Забележка: HTML не се потдържа!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

от 24 до 72 часа

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

×

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

0884 58 68 50

РАБОТНО ВРЕМЕ:

×

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник-Петък /09:00-17:00/

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

0 лв за цялата страна

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

×

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

ПОДБРАНИ С ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×