За нас

Vanilla.bg е онлайн магазин за дамски бижута и аксесоари. Всички артикули в магазина са внимателно подбрани, като включват разнообразие от летни и зимни шалове, шапки, ръкавици, чадъри, поставки за бижута, луксозни тефтери, халати и много други. За нашите клиенти ние предлагаме и прецизно селектирани бижута, инкрустирани с кристали – колиета, обеци, гривни и комплекти. Разгледайте нашата специална колекция от продукти с интересен и оригинален дизайн. Създаден с много любов и желание Vanilla.bg е резултат от нашия стремеж да внесем глътка красота, елегантност и свежест в ежедневието на нашите клиенти.

Vanilla.bg е първият онлайн магазин на Сиена Трейд ЕООД и той е специализиран в продажбата на всякакви видове аксесоари - за вас, за дома или за офиса. Нашите планове са след време да създадем още няколко онлайн (а защо не и физически) магазина, които да са специализирани в друг тип стоки и услуги, но да не изневеряват на основната мисия на Vanilla.bg - да осигури на клиентите си не само качествен продукт на разумна цена, но и да им подари приятно преживяване във всеки един момент от покупката: от контакта с нашия екип за обслужване на клиенти, през бързата доставка, до отварянето на пратката, която ние винаги се стараем да опаковаме с много грижа и внимание.

                                                                      

Ние сме млади, енергични и обичаме да се учим. Следим новостите в нашата сфера и работим с доказани европейски доставчици, за да можем да предоставим на клиентите си най-доброто. Ние имаме идеи и не се страхуваме да ги използваме! ;) За сравнително кратката си история можем да се похвалим с доста постижения и много доволни и щастливи клиенти. Vanilla.bg не е обикновен магазин за аксесоари - Vanilla.bg е вашият доставчик на щастие! Доверете ни се и подкрепете нашата мечта, а ние ще ви отвърнем с много любов и внимание към детайла.

 

                                                                      

 

 

 

 

ЕВТИНА ДОСТАВКА

3.50 лв до адрес

Евтина доставка - само 3.50 лв до офис на куриер или до адрес, без значение от теглото на пратката.

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

×

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

0884 58 68 50

РАБОТНО ВРЕМЕ:

×

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник-Петък /09:00-17:00/

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×

ЕВТИНА ДОСТАВКА

до 4.50 лв за цялата страна

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

×

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

ПОДБРАНИ С ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×