Чаши

Чаши

Чаши

Керамични чаши, украсени с различни вдъхновяващи или весели послания. Модели, разработени специално за клиентите на Vanilla.bg. Чашите са с вместимост 250 мл и са подходящи за кафе, чай, капучино, вода и всякакви други напитки. Могат да се поставят в микровълнова фурна. Подходящи са за подарък.

Грабни своята нова любима чаша още сега!

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Какво е по-добре от чаша с котка? Ами чаша с котка и любимото кафе, разбира се! Чашата е с вместимост 250 мл и може да се ползва в микровълнова фурна. Не се препоръчва миене в миялна машина. Височина: 9,7 см. Диаметър: 8 см. Материал: ке..
18.00лв.
Още едно ново предложение в Хелоуин стилистика - черна керамична чаша и надпис "Дайте ми кафе, или яхвам метлата!". Вместимост: 250 мл. Височина: 9,7 см. Диаметър: 8 см. Материал: керамика Цвят: черен. Подходяща за топли ..
21.00лв.
Черна керамична чаша, подходяща както за предстоящия Хелоуин, така и за ежедневието. Закачливият ѝ текст я прави много забавна, въпреки "страшната" картинка. На чашата е изобразено гробище, надгробна плоча и мъртвешка ръка, която си проправ..
21.00лв.
Весела керамична чаша за любителите на Хелоуин. Чашата е с вместимост 250 мл и може да се ползва в микровълнова фурна. Не се препоръчва миене в миялна машина. Височина: 9,7 см. Диаметър: 8 см. Материал: керамика ..
18.00лв.
Керамична чаша, изпъстрена с различни магьоснически и гадателски символи. Страхотен избор за предстоящия празник Вси Светии (Хелоуин), а защо не и за целогодишно ползване. ;) Чашата е с вместимост 250 мл и може да се ползва в микровълнова фурна. Н..
18.00лв.
Метално канче с надпис "Home is where you park it". Прекрасна идея за подарък за любителите на къмпингуването и караваните. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчета са много по-леки и удобни, освен това не се..
22.00лв.
Метално канче в бяло и синьо с надпис "The mountains are calling and I must go". Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните к..
22.00лв.
Метално канче за рибари - с картинка, изобразяваща различните начини за връзване на кукички. Прекрасна идея за подарък за любителите на риболова, разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши мета..
22.00лв.
Метално канче с картинка - червейче на кукичка. Прекрасна идея за подарък за любителите на риболова, разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчета са много по-леки и удобни, осве..
22.00лв.
Метално канче с картинка, изобразяваща рибар, който практикува любимото си хоби. Прекрасна идея за подарък за любителите на риболова, разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчет..
22.00лв.
Метално канче с картинка, изобразяваща Червената щапчица и големия, страшен вълк. Прекрасна идея за подарък за любителите на приказките. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчета са много по-леки и удобни, освен това не се ч..
22.00лв.
Метално канче с картинка на нежно глухарче, подухвано от вятъра. Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчета са много по-леки и удобн..
22.00лв.
Метално канче с надпис "And into the forest I go, to lose my mind and find my soul". Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните ка..
22.00лв.
Метално канче с надпис "Collect moments, not things". Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши металните канчета са много по-леки и у..
22.00лв.
Метално канче с картинка, изобразяваща палатка, разпъната сред гората и надпис "I hate people". Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. Хората, които са по-саможиви и с удоволствие би..
22.00лв.
Метално канче с две супер сладки влюбени прилепчета и надпис "I love to hang around with you". Прекрасна идея за подарък за любителите на разходките в планината и излетите сред природата. За разлика от порцелановите и керамичните чаши м..
22.00лв.

ЕВТИНА ДОСТАВКА

до 5.50 лв за цялата страна

Евтина доставка - максимум 5.50 лв до офис на куриер или до адрес, без значение от теглото на пратката.

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

×

ЗА СПРАВКИ И ЗАЯВКИ:

0884 58 68 50

РАБОТНО ВРЕМЕ:

×

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник-Петък /09:00-17:00/

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

×

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×

БЪРЗА ДОСТАВКА

С КУРИЕР ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

×

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

ПОДБРАНИ С ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

×

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

×